Norges fremste kinaspesialist

Temareiser

 

Moderne Kina

Kina er et stort kontinent med lang historie, variert kultur og rike tradisjoner. Du finner det meste av hva enn du måtte være interessert i eller opptatt av. Med en rivende økonomisk vekst, som ingen har sett maken til, og de dramatiske samfunnsmessige omveltninger som har skjedd, representerer Kina et spennende studieobjekt på både politiske, økonomiske, teknologiske og sosiale områder. Du kan godt kombinere sightseeing med fag, hobby eller annen spesiell interesse. God komfort er alltid sentralt i alle våre reiseopplegg. Hos oss får du alltid det lille ekstra. 

Tema kan være så mangt
Vi skreddersyr helt etter målgruppe og behov, og bruker kun erfarne og dyktige fagpersoner på våre turer. mittKINA har lang erfaring med forskjellige typer tematurer, og kan vise til temaer som matkultur, musikk og dans, flora og hage, kunst, mystikk, helse og velvære, porselen m.m. For oss er ingen tema for store og ingen for små. Vi kombinerer innholdsrike temaer med utflukter til de store severdighetene, dyktige guider og den beste komfort sammen med nydelig og delikat kinesisk mat.
 

Kulturopplevelser
Med Oslo Filharmoniske Orkester og Verdenskoret på vår merittliste, føler vi oss kompetente til å arrangere de fleste store kulturarrangementer. Vi sørger for at ditt ensemble får plass i aktuelle kinesiske kulturprogram, og du får opptre for kanskje ditt livs største og mest interesserte publikum. Kineserne er opptatt av kulturelle begivenheter, og er også veldig nysgjerrige på fremmede kulturer.

 

Telefon: 23 33 28 80
Mail: kina@mittkina.no

mittKina
-
kirkeveien 79b , 0308 oslo
-
Tlf: 23332880
-