Norges fremste kinaspesialist

mittKina

Reis med oss, opplev Kina innenfra!

Vi skreddersyr alle typer turer til Kina, fra de helt enkle feriereiser til store og omfattende arrangementer for individuelle til store bedrifter / organisasjoner. I tillegg har vi kurs- og konferansereiser, event arrangementer, aktivitetsreiser, pakketurer, spesial- og temareiser. Hos oss er kvalitet viktig. Du får det du betaler for. Kvalitet og trygghet i alle ledd er noe de fleste setter pris på når reisen har begynt. mittKINA er din garanti for en trygg og vellykket reise.

mittKINA er en ledende turoperatør spesialisert på Kina. Med vår enestående ekspertise, brede kontakt og serviceinnstilte medarbeidere tilbyr vi fortsatt de beste turoppleggene på markedet. Også for næringslivet.

Vårt største fortrinn er vår helt spesielle Kina-ekspertise, noe som igjen gir oss anledning til å produsere turer på en litt utradisjonell måte.

Vi skreddersyr alle type turer til Kina, fra de helt enkle feriereiser til store og omfattende arrangementer for individuelle til store bedrifter / organisasjoner.I tillegg har vi kurs- og konferansereiser, event arrangementer, aktivitetsreiser, pakketurer, spesial- og temareiser.

Vi ønsker alle oppdrag velkommen, intet for lite og intet for stort!ying_100x136.jpg

Om du representerer deg selv, din forening/organisasjon eller dine kunder, ta gjerne kontakt med oss.

Vi hjelper deg med å bearbeide ideer og gir uforpliktende tilbud.

mittKina går som oftest foran: vi har de originale turene! vi var der først!

mittKina
-
kirkeveien 79b , 0308 oslo
-
Tlf: 23332880
-