Norges fremste kinaspesialist

mittKINA er din garanti for en trygg og vellykket reise

Service og fasiliteter er viktige ingredienser i alle våre arrangementer

   Dali

Sjarm og atmosfære

møter deg når du sjekker inn på våre flotte hoteller i Kina. Vi legger vekt på hyggelig service, komfort, standard, god mat og sentral beliggenhet. Vårt ønske er å ta godt vare på deg når du er langt hjemmefra, og er ikke da et koselig hotellrom, en god natts søvn og en deilig frokost - en flott start på en spennende dag?

Kun det beste er godt nok
Her får du en del av det vennlige kinesiske livet tett innpå deg. Vi benytter selvsagt kun de beste restauranter, for kineserne er gode på mat, og vet hva som gjelder. Det vet vi også; mange delikatesser, eksotiske dufter og spennende krydder. Nyt eventyrlig god mat i ekte kinesiske omgivelser, i både gammel og moderne stil. Du vil helt sikkert lengte tilbake.

En guide er ikke bare en guide
I hvert fall ikke våre. De er alle velutdannede og valgt ut etter spesielle kriterier. Felles for dem alle er interessen for kunnskap og evnen til å tilpasse seg fremmede kulturer. De er reisevante og har opplevd verden også utenfor Kina. Samtlige snakker flere språk, noen også skandinavisk. Humor og godt humør er en selvfølge. Uansett hvem av dem du får som guide vil du helt sikkert mene at du har hatt den beste guiden i hele Kina!


Bussen skal være moderne, komfortabel og ren
Og sjåføren skal være erfaren i Kinas myldrende trafikk. Å se dagliglivet utspille seg fra bussvinduer, er vel kanskje den mest spektakulære forestillingen du kommer til å oppleve under ditt opphold i Kina. Herfra ser du utviklingen langt frem i tid, og herfra ser du kulturen fra flere tusen år tilbake. Ingen teaterscene i verden kan etterligne denne forestillingen. Og du har hele tiden orkesterplass!

Sov godt!

Når du skal ut å reise, er det viktig for oss å vite at du har det komfortabelt og godt under hele oppholdet. Vi legger stor vekt på at du skal like deg og slappe av. Trivsel er en viktig faktor, god mat likeså. Er du fornøyd, er også vi fornøyde.
mittKINA har mange forskjellige typer reisende. Like mange forskjellige behov og like mange forskjellige økonomier. Det gjør vår jobb ekstra interessant. 

For oss i mittKINA er hoteller noe vi bruker god tid på å velge ut. Også dere som vil ha rimelige alternativer skal være fornøyde med våre valg. Derfor har vi selv vært der, og selvsagt også bodd der.
Når du bestiller en reise hos oss, vit da at vi alt har tenkt på akkurat deg. Et hotellrom er en viktig faktor for de aller fleste. Det skal være en positiv og hyggelig opplevelse å bo på våre hoteller.

Gi oss gjerne en tilbakemelding etter endt reise. Det er også viktig for oss.

 

 

Telefon 23 33 28 80
Mail: kina@mittkina.no

mittKina
-
kirkeveien 79b , 0308 oslo
-
Tlf: 23332880
-