Norges fremste kinaspesialist

Skreddersøm. Du bestemmer.

Himmelens Tempel, BeijingTaiji - MorgengymnastikkBeijing   

Hva drømmer du om?
 
La dine drømmer bli til virkelighet! Vi syr sammen alle dine ønsker til et morsomt, flott og innholdsrikt opphold i dette fantastiske landet hvor tradisjonene er ivaretatt fra tidenes morgen. Opplev Kina fra nord til sør - fra øst til vest. Her er en av verdens mest fargerike kulturer, et utrolig mangfold og stor generøsitet. Tenk helt nytt. Eller la oss tenke for deg. Sammen skal vi lage noe helt spesielt for akkurat din reise.

Studietur?
Kina er inne i en rivende utvikling. Ikke noe sted på jorden skjer det så mye så fort som i dette landet akkurat nå. Nyvinninger og utvikling går hånd i hånd, kineserne satser og mye tyder på at de stadig vinner. Ganmg på gang. Mange norske bedrifter har hatt med seg kunder, forretningsforbindelser og medarbeidere for å se hvordsan verdens mest fremgangsrike land tenker i disse dager.

Belønningsreise?
Mange bedrifter ønsker å verdsette sine ansatte når de har gjort en god innsats. Vært med på å øke omsetningen. Det er mye vi kan finne på i dette eventyrlige landet. Og vi har erfaring nok, både med store og små grupper. Kom gjerne innom for en hyggelig prat, en kopp god kinesisk te, og sammen skal vi lage et storartet program for deg og din bedrift.
 
 
Telefon: 23 33 28 80
Mail: kina@mittkina.no
 
  

 

mittKina
-
kirkeveien 79b , 0308 oslo
-
Tlf: 23332880
-