www.mittkina.no

Når bare det aller beste er godt nok

 

Til Kina på førsteklasse

”Til Kina på førsteklasse” er vårt helt spesielle reisekonsept for deg som ønsker å oppleve det helt eksklusive og unike, der du opplever både luksus og autentiske eventyr i skjønn forening. Store rundreiser eller ovale weekendturer, reiser fylt med positive overraskelser rundt hvert eneste hjørne. Hvor du enn kommer, er du ventet og blir tatt vel i mot av din egen reisevert. Her får du mang en skjult skatt ”servert på sølvfat”.

På første klasse er intet overlatt til tilfeldighetene. Vi ønsker å gi deg den gode følelsen alt fra første stund, og vil gjerne invitere deg og dine til en uforpliktende og hyggelig prat over en kopp velduftende kinesisk te. Ut fra vår kunnskap og dine ønsker skreddersyr vi et unikt opplegg helt tilpasset deg og ditt reisefølge. Dette vil maksimere dine reiseopplevelser. Forberedelsene er like viktige som selve reisen, og selvsagt skal også de være av første klasse.
I det du setter føttene på bakken i Kina, blir du ønsket velkommen av din egen kinesiske reisevert. Din reisevert sørger for at du alltid har det bra, at ditt program følges time for time, og at du til enhver tid blir godt informert.

mittKINAs reiseverter er hyggelige, engasjerte, godt skolerte og har lang erfaring med nordmenn på ferie i Kina.

Uansett hvor du ønsker å reise i Kina, ønsker vi å presentere det beste for deg. Hotellet skal føles som ditt hjem hjemmefra, og samtidig være et vakkert vindu til det innholdsrike kinesiske kulturlandskapet. Vi velger dine hoteller med omhu; en utsøkt liten kulturperle innerst inne i en trang gate, en spektakulær suite i 90. etg. med utsikt langt ut mot horisonten, eller luksuriøse designvillaer med eget basseng og egen butler, alt etter som du ønsker det. Fellesnevneren på alle våre vakre og hyggelige bosteder er den gode atmosfæren.

Vi presenterer selvsagt også bare det beste av det fargerike kinesiske kjøkken for deg. Alle restaurantene er håndplukket og testet av oss for å vise mangfold og eksklusivitet.

Ønsker du å nyte måltidet på Den kinesiske mur eller på en øde øy i en tibetansk hellig sjø?
Vi flytter chefen og kjøkkenet dit du er. Velkommen skal du være!

 
 
Telefon: 23 33 28 80
Mail: kina@mittkina.no