www.mittkina.no

Kurs, konferranse, events, studieturer, fagturer

 

Når du virkelig vil imponere.

Tenk litt annerledes i år og gi dine medarbeidere ny inspirasjon og topp motivasjon i helt andre omgivelser. Vi er Norges ledende kinaspesialist.  Vi har hele tiden mange oppdrag for norsk næringsliv og det offisielle Norge. Vi har et bredt nettverk innen kinesisk næringsliv, og kan derfor legge tilrette for de mest avanserte studie-turene og faglige arrangementer. Vi ble for eksempel valgt ut som eneste offisielle leverandør til Olymiske Leker i 2008 (Hadde bl.a ansvaret for deler av Kongeparets program i Kina under Lekene). Vi var også offisiell leverandør for Expo i Shanghai i 2010. Vi tilbyr ekspertise i Kina på høyt nivå, nesten uansett fagområde. Våre fagkunder er mange, også innen helsevesenet, det vitenskapelige miljøet og næringslivet forøvrig. 

Kurs og konferanse
Vi kan tilby moderne kurs & konferanse-fasiliteter kombinert med et opplevelsesrikt program basert på interessante foredragsholdere og store severdigheter. Innenfor bedrift og næringsliv har vi en stor rekke arrangementer og opplevelser å by på. Dette er helt spesielle event- arrangementer som ikke tilbys hos vanlige turoperatører.

Villmarksopplevelser
Bli gjerne også med på store villmarksopplevelser og overraskende spesialarrangementer på Den kinesiske mur. Gled deg til våre spennende utfordringer i verdensmetropolene Beijing og Shanghai og i det storslåtte Midtens Rike, og til de mange positive og utradisjonelle opplevelsene vi lager spesielt for din bedrift eller dine kunder.


Gi dine dyktige medarbeidere og dine kunder et energikick og en opplevelse for livet!!
* Vi tilbyr topp moderne fasiliteter i historiske omgivelser i Kina

* Fantastiske opplevelser kombinert med verdens beste kjøkken

 

 

Telefon: 23 33 28 80
Mail: kina@mittkina.no